Във връзка с прессъобщение на ЕВН, че търговец  на свободния

...
Във връзка с прессъобщение на ЕВН, че търговец  на свободния
Коментари Харесай

Позиция на УМБАЛ Пловдив за искането токът им да бъде спрян

Във връзка с прессъобщение на ЕВН, че търговец  на свободния пазар е изискал “Електроразпределение Юг " да изкючи зареждането на УМБАЛ " Пловдив " АД на 9 юли за насъбрани отговорности за електрическа енергия " от през днешния ден ви осведомяваме, че управлението на лечебното заведение предприе всички неоходими ограничения, с цел да не допусне неприятната обстановка. Това се споделя в формалната позиция на болничното заведение. Ето и останалата част от текста й:

Веднага са осведомени министерството на енергетиката и министерството на опазването на здравето, откъдето въпросът бе импортиран в незабавен порядък за разглеждане на днешното съвещание на Министерски съвет.

Имаме уверението, че избрана сума ще ни бъде изпратена за погасяване на част от задъжението към търговеца на електрическа енергия, съобщи изп. шеф доктор Иво Мильотев. Ръководството поддържа непрекъснат контакт с компанията, снабдител на ток, с която ще води договаряния остатъкът от сумата да бъде доизплатен на 25 юли, когато болничното заведение ще получи заработените средства по контракта с НЗОК.

Ситуацията е динамична, управническият екип е по отношение на всички институции, с цел да не се стига до изключване тока и до нежелани последствия от нея за нашите пациенти, увери прокуристът доктор Аргир Аргиров.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР